Lite planer i framtiden.

Hej mina kära läsare (:                                                                                                                                                              Hoppas ni mår bra idag för det gör jag. Men jag har lite planer på att göra samarbete här på bloggen.  Med företag som tex säljer smycken eller smink. Men det är väldigt svårt att hitta företag som vill samarbeta med små bloggare. Men jag ska nog försöka lösa det. För vi vill ha olika samarbeten i våran andra blogg som heter snackochatt. Så jag ville bara uppdatera er lite snabb hur det ligger till. Hoppas ni kommer ha en fortsatt bra dag/realme

 

Bildresultat för samarbete

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>